top of page
hmcare-wei-4_edited.jpg

START ME UP!

Start me up!

De krachttraining voor jongeren met (dreigende) uitval,
structuurproblemen en sociale angst.

We begrijpen dat het leven ingewikkeld kan zijn, vooral als je worstelt
met deze situaties. We willen graag laten zien hoe De krachttraining,
start me up, je kan helpen om weer in beweging te komen  zowel fysiek
als mentaal, en hoe paarden kunnen bijdragen aan jouw groei.

Waarom deze krachttraining?
Het is uniek en bijzonder, de Start me up training  biedt vele voordelen voor
j
ongeren die uitval ervaren, moeite hebben met het dagelijks leven en sociale angst hebben. Hier zijn enkele redenen waarom Start me up  een waardevolle training kan zijn.

 

  1. Communicatie en sociale vaardigheden: Ons programma richt zich niet alleen op lichamelijke training, maar ook op het ontwikkelen van communicatievaardigheden. We helpen je bij het verkennen en herkennen van je eigen gedrag, zodat je beter kunt begrijpen hoe je met anderen omgaat. Daarnaast creëren we een veilige omgeving waarin je eigen ervaringen kunt delen en van elkaar kunt leren.

  2. Inzichten en bewustwording: We gaan met elkaar aan de slag om je kwaliteiten te ontdekken en tegelijkertijd te ontdekken wat jou belemmert om je kwaliteiten en verlangens werkelijkheid te laten worden. Welke overlevingsstrategie pas je toe, welke je niet meer helpt

  3.  We geloven dat iedereen het waard is om gezien en gehoord te worden. Bij Start me up leer je dat je er mag zijn en dat je kunt ontwikkelen in je sociale vaardigheden, weerbaarheid en energie.

  4. Lichaamsgericht werken: hoe voelt mijn lichaam  , welke signalen geeft mijn lichaam me en hoe ga ik daarmee om

  5. In deze groep met andere jongeren kunnen we elkaar helpen en (H)erkenning vinden

  6. De rol van paarden: In onze training maken we gebruik van de unieke kracht van paarden. Paarden oordelen niet en communiceren non-verbaal. Ze helpen je bewust te worden van lichaamsstaal, ontdekkende gedragspatronen en brengen je in het hier en nu. De interactie met paarden geeft je een indrukwekkende ervaring die je zal helpen in je persoonlijke groei.

Meer weten?
Wil je groeien in je sociale vaardigheden, weerbaar zijn en energieker zijn? Zodat jou leven niet meer stil staat?  Start me up is de juiste plek voor jou. Meld je aan voor onze krachttraining door een e-mail te sturen naar dekrachttraining@gmail.com . Samen gaan we aan de slag met behulp van paarden en professionele begeleiding.


Onze training wordt gegeven door twee professionals met onderliggende ervaring:

  • Hanneke van Miltenburg van HM care. Bezoek de website van Hanneke, www.hmcare.nl , voor meer informatie over haar en haar expertise.

  • Mia Euwes van Ostara Coaching. Meer informatie over Mia en haar werk is te vinden op haar website: www.ostara-coaching.com .
     

De training vindt plaats op de locatie “Het Kleurrijk met PK” in Montfoort. Het is een inspirerende en landelijke omgeving waar je jezelf kunt zijn en waar de paarden je zullen helpen in je persoonlijke ontwikkeling.

Aarzel niet en neem vandaag nog de eerste stap naar een nieuwe start!!

fotoijsselbode.jpg
HMCare_Logo_Fullcolor_V01.png
bottom of page