top of page
Zoeken

"Clupje bij de Paardenstal": Waar Plezier en Groei Hand in Hand Gaan


Een paar maanden geleden zijn we met een enthousiast groepje begonnen aan een bijzonder avontuur: "Clupje bij de Paardenstal." Dit initiatief heeft zich al snel ontwikkeld tot een warm nest waar kinderen van 7 tot en met 12 jaar om de week op vrijdagmiddag samenkomen voor een middag vol plezier, leren en groei.Onder de deskundige begeleiding van ervaren professionals, ontdekken de kinderen spelenderwijs de wereld van paardenverzorging. Het verzorgen van de paarden, lachen en lol maken, en het opbouwen van vriendschappen zijn centrale elementen in ons programma. Terwijl ze genieten van de tijd met de paarden, leren de kinderen ook belangrijke levensvaardigheden zoals lichaamstaal lezen en zelfvertrouwen opbouwen.


Het is prachtig om te zien hoe deze meiden groeien in zelfvertrouwen, draagkracht en doorzettingsvermogen. De vriendschappen die ze sluiten, zowel met elkaar als met de paarden, geven hen een sterk gevoel van verbondenheid en zelfvertrouwen. Het ongedwongen karakter van "Clupje bij de Paardenstal" zorgt ervoor dat de kinderen op een natuurlijke manier leren, zonder druk of strak programma.Elke bijeenkomst is een feestje vol lachen, creativiteit en het ontwikkelen van nieuwe vaardigheden. En het mooiste moment voor mij als begeleider? Dat is wanneer ik een lief kaartje ontvang van een van de meiden. Dat is de beste review die ik me kan wensen!

Dus, aan alle ouders en kinderen die op zoek zijn naar een plek waar plezier en persoonlijke groei samenkomen: kom eens kijken bij "Clupje bij de Paardenstal." Samen creëren we onvergetelijke herinneringen en bouwen we aan een toekomst vol zelfvertrouwen en vreugde. #Jeugd #ErbijHoren #DraagkrachtOntwikkelen #LekkerOngedwongen #ZonderProgramma #ZelfLerenOplossen #LachenEnGenieten #ZelfvertrouwenOpbouwen #KinderClupje #PaardenHebbenGeenOordeel #CreativiteitOntwikkelen #OefenenMetGrenzenAangeven #HeelHardLachenMetElkaarIsGezond


19 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page