top of page
Zoeken

Stokpaardjes: Een Onvergetelijke Vakantieweek voor Nieuwsgierige Kinderen

Ben jij gek op paarden en pony's? Houd je van spelen en leren tegelijk? Dan hebben wij fantastisch nieuws voor jou! Komende augustus is het weer tijd voor een geweldige week vol plezier en avontuur met stokpaardjes bij "Het Kleurrijk met PK".


Terugblik op Vorig Jaar

De eerste editie van onze stokpaardjesweek was een groot succes! Vijf dagen lang genoten kinderen van 6 tot 13 jaar van een onvergetelijke tijd vol lachen, leren en samen spelen. De locatie "Het Kleurrijk met PK" bood de perfecte omgeving om alles te leren over paarden en stokpaardjes. We hebben gelachen, gespeeld en zoveel geleerd over paarden dat het bijna leek alsof we zelf echte paardrijders waren!


Wat kun je verwachten?

Dit jaar belooft nog leuker en leerzamer te worden. Gedurende vijf dagen dompel je jezelf onder in de wereld van paarden. Elke dag krijg je nieuwe weetjes, doen we leuke spellen en hebben we creatieve en sportieve activiteiten. En natuurlijk spelen de stokpaardjes een hoofdrol!

Bij "Het Kleurrijk met PK" draait het om plezier en samenwerken. Je leert niet alleen veel over paarden, maar je maakt ook nieuwe vrienden en groeit in zelfvertrouwen. Het maakt niet uit wie je bent of waar je vandaan komt, bij ons draait het om samen plezier maken en elkaar helpen.

Praktische Informatie

  • Wanneer: Maandag 12 augustus t/m vrijdag 16 augustus

  • Tijd: Elke dag van 09:45 tot 15:30 uur

  • Locatie: Het Kleurrijk met PK, Heeswijk 52, Montfoort

Waarom Meedoen?

Onze vakantieweek met stokpaardjes biedt een unieke kans om op een speelse en leerzame manier meer te weten te komen over paarden. Door middel van spellen, creatieve activiteiten en sportieve uitdagingen, leren kinderen niet alleen over paarden, maar ook over samenwerken en zelfvertrouwen.

Kom jij ook? We kunnen niet wachten om je te verwelkomen op "Het Kleurrijk met PK" voor een week vol paardenplezier! Schrijf je snel in en zorg dat je erbij bent.


Heb je vragen of wil je meer informatie? Neem gerust contact op!
11 weergaven0 opmerkingen

Comentários


bottom of page